We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Avalon  D'Erann is een zoon van Mosito vh Hellehof, één van de eerste goedgekeurde zonen van Elvis ter Putte en een van meest veelbelovende jonge verervers in België. Mosito komt uit de moederlijn van onder meer de hengsten Action-Breaker en Quasimodo van de Molendreef. Moeder Hadise van het Hellehof (v. Nabab de Rêve) is ook de moeder van McLain Wards topper Kasper van het Hellehof.
Moeder Romee Rose vd Dorpshoeve is een dochter van Quasimodo vd Molendreef en komt uit de BWP merriestam 51. De 2de moeder Ludona vd Dorpshoeve (v. Erco van 't Roosakker), springt met de Fernando Jose De Assis Coste op 1m60. Verder zien we verschillende GP-paarden in deze succesvolle moederlijn. : Racing Bull Vangelis (v. Nonstop), Jericho S (v. Lord Z), Un Ami-S (v. Bon Ami), Luron S (v. Lord Z), Daska (v. Toulon), Gamko S (v. Heartbreaker), Woodpacker de Vilars (v. Wandango), Ivor vh Appelsvoordehof (v. Argentinus), ...
voor verdere info bel +32 477 22 72 65

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.