We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zoek je een fijne elitemerrie die elk jaar weer een fijn sportpaard met een heel plezierig karakter geeft? 

Deze fraaie zwarte elitemerrie behaalde 78 punten in haar IBOP en scoorde daarin 8'en voor haar stap, draf, souplesse en aanleg als dressuurpaard. Daarna is ze voor de fokkerij ingezet.

Farina komt uit de bekende Barina-stam van Willy Wijnen, die dankzij deze moederlijn Fokker van het Jaar werd. Uit de Barina-stam komen vele goed presterende sportpaarden en goedgekeurde hengsten. Haar grootmoeder Tarina liep Grand Prix met Katja Gevers en haar moeder gaf al een Subtop-paard. In totaal komen er zeven Zware Tour-paarden en achttien internationale paarden uit deze moederlijn. Dit is ook de stam van de KWPN-hengsten Imposantos, Tolando en Landeur, net als die van de olympisch kampioen Explosion W. Kortom: sport verzekerd.

De merrie wordt verkocht wegens overcompleet. Ze is een hele makkelijke merrie in de omgang. Ze wordt makkelijk drachtig, maar mocht dit jaar een seizoen overslaan omdat ze een laat veulen (juli) had. Over een aantal weken kan ze al geïnsemineerd worden met een hengst naar eigen keuze. Een unieke kans om voor normaal geld een goed fokkende merrie te kopen.

Bel gerust voor meer informatie: 0613605706.

Stamboom

Vader Bodyguard
Vader van vader Gribaldi
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Negro
m.m.v.
Moeder Zarina II
Vader van moeder Tolando
v.v.m. Krack C
m.v.m.
Moeder van moeder Tarina (Grand Prix)
keur pref sport-dres
v.m.m. Jazz
m.m.m. Barina
keur pref prest sport-dres

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
CK Noord-Brabant 2013