We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ter aanbieding: 3 jarige ruin uit eigen fokkerij met FEI kwaliteit
Cupido DK beschikt over 3 zeer expressieve kwaliteitsvolle gangen. Naast zijn gangen en vriendelijke karakter beschikt hij ook over een speciale wildkleur, welke zich kenmerkt in een lichte vos kleur met donkere aalstreep en wildstrepen op de benen. Momenteel meet hij 1m45.
Cupido DK is netjes halstermak, opgegroeid in familiale sfeer. Steeds op tijd zijn hoeven bekapt, netjes ontwormd en gevaccineerd. Klaar om aan de volgende stap in zijn carriere te beginnen.
Zijn moeder Isabellah alsook 2 broers zijn tevens bij ons te bezichtigen.

Zijn moeder Isabellah is een dochter van Don Cremello Du Bois uit een Idzard moeder.
Naast de fokkerij is Isabellah ook actief in de wedstrijdsport. Zo behaalde zij reeds meermaals scores tot 74% en werd oa regionaal kampioen dressuur bij de 5 jarigen en vice kampioen als 6 jarige. Isabellah beheerst alle oefeningen op FEI niveau.
Haar rijbaarheid en werkwilligheid geeft zij door aan haar veulens. Zo loopt de 4-jarige broer van Cupido DK al spelenderwijs doorheen de hogere oefeningen.
Momenteel heeft zij een veulen aan de voet van Dancing Snowflake en volgend jaar verwachten wij terug een veulen uit deze combinatie.

Zijn vader Dating Point AT
2018 Prämienhengst Weser Ems
2019 Finale Bundeschampionat, Platz sechs, Endnote 8,2
2020 Vize Westfalenchampion (Dating Point AT wurde Vize Westfalenchampion 2020 mit der Endnote 8,3. Hinter seinem Boxennachbarn D-Gold AT NRW belegte der Dating AT NRW Sohn den Silberrang im Westfalenchampionat der 4 jährigen Reitponyhengste.)
Stamboom

Vader Dating Point AT
Vader van vader Dating AT
v.v.v. Dimension AT
m.v.v. st.Pr.St. Golden Beauty
Moeder van vader St.Pr.St. Dancing Matilda
v.m.v. FS Don´t Worry
m.m.v. Verb.Pr.St. Juliette
Moeder Isabellah
Vader van moeder Don Cremello Du Bois
v.v.m. Der HarlekinB
m.v.m. GOLDEN ISHA DU BOIS
Keur Prestatie sport & fok Preferent
Moeder van moeder Saffirah
voorlopig keur preferent
v.m.m. Idzard
m.m.m. Cindy
keur preferent