We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Count On Me is een zeer chique hengstveulen met bijzonder veel kwaliteit. Met drie hele goede gangen waarvan zijn galop bovengemiddeld goed is heeft hij alles in zich om een fantastische sportpony te gaan worden.

Zijn vader is de prestatiehengst Gruyter's Bruno Mars. Deze behoeft onder de kenners weinig introductie meer. Met een heel aantal goedgekeurde zonen uit zijn eerste jaargangen bij verschillende stamboeken en meermaals de merrie of veulen kampioen op keuringen heeft deze hengst zich al uitstekend op de kaart gezet. Ook presteert hij zelf goed in de springsport. 

Moeder Quincy van de Vraagheide laat zelf veel talent in het springen (sportniveau nu L springen, M1 dressuur) zien en heeft het exterieur-label ontvangen. Deze genetisch interessante merrie met tophengsten in de afstamming als de internationaal springende Brownboy TH, Kantjes Ronaldo, Ten Ankers Jerolianca en Waterhof's Pretendent zelfs meerdere keren vastgelegd, is daarnaast ook moeder van de in België goedgekeurde hengst Wilson van de Vraagheide welke momenteel ook goede stappen in de springsport aan het maken is.

Count On Me is een heel makkelijk veulen in de omgang met heel veel lef en is niet snel onder de indruk. Hij kreeg op de regionale keuring een 1e premie en werd kampioen. Hij heeft zeer correct en sterk beenwerk. Hij zal ook interessant zijn om op te fokken voor de hengstenkeuring. 

Hij is netjes opgevoed en gesocialiseerd. Kan aan het halster lopen, gepoetst en gewassen worden en hij is al bij de hoefsmid en op de trailer mee geweest. 

Hij wordt netjes ontwormd, geënt en gechipt en met volledig papier afgeleverd. Hij is op 17 mei geboren dus kan medio november bij zijn moeder weg (vanaf 5 maanden oud). 

Prijs naar kwaliteit, in overleg. 
📞06-37442468

Stamboom

Vader Gruyter's Bruno Mars
Prestatie
Vader van vader Melle Bruno
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Quincy van de Vraagheide
E-label
Vader van moeder Brownboy TH
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Calinka van de Vraagheide
v.m.m. Kantjes Ronaldo
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Regionale Keuring Putten 2023 NFX 1