We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

VERKOCHT

Vanwege het meer willen focussen op de dressuursport komt deze brave 11 jarige allrounder te koop. 

Harry is een brave en meewerkende springgefokte ruin van 1.63 waar je alle kanten mee uit kan. Hij beschikt over 3 goede basisgangen en vindt het leuk om een sprongetje te maken. Mogelijk zou hij ook geschikt zijn als eventing-paard, hij is enkele keren meegeweest naar crossles.
Harry is goed verkeersmak (ook groot verkeer en spoorwegovergangen gewend) en je kan met hem alleen op buitenrit. Tevens zou hij beleerd zijn voor de kar, echter dit heb ik nooit met hem gedaan. Vanwege zijn lieve en nuchtere karakter denk ik dat hij goed geschikt zou zijn voor de overgang pony naar paard. 

Harry is B dressuur en in het verleden uitgebracht in het 1.10 meter springen. In het parcours heeft hij baat bij een ruiter die hem vertrouwen en rust kan geven. 

Hij is braaf bij de hoefsmid en makkelijk met trailerladen. Sociaal in de omgang met andere paarden. 

Kortom ben je op zoek naar een leuke en brave allrounder en heb je een 5-sterrenhuisje te bieden, neem dan contact op. 

Voor filmpjes: channel/UCAfu-fmbU7xlHcYuxk2tGUQ (You tube, volledige link kan ik niet plaatsen) of zoeken op Harry dressuur en Harry springen/cross   account M. van Stralen 

Stamboom

Vader Twister de la Pomme
Vader van vader Darco
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Nimfe de la Pomme
v.m.v. For Pleasure
m.m.v.
Moeder Larissa
Vader van moeder Purioso
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Valentina
v.m.m.
m.m.m.