We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Toronto D komt uit de bekende Reina stam.
https://horsetelex.nl/horses/pedigree/2506705/toronto-d
Vader is Nacho (v Negro x Krack C).
Nacho is bij de PAVO cup in de finale voor de vijfjarigen 2e geworden! 

De moeder (Her Highness B) is een Ster, voorl keur, Prok merrie van de grandprix hengst Connaisseur. Hij tekende onder andere voor het vaderschap van de top Grand Prix merrie Haute Couture die onder Dinja van Liere zeer succesvol was. De oudste nakomeling van Her is inmiddels 4 en is Ster, D-OC,L1. 

Grootmoeder is de Elite, Preferente, Prestatie, Sport-dr. en PROK gekeurde merrie Tsarina B (v. Jazz). Tsarina B liep zelf succesvol op PSG/Inter I niveau en staat naast Her Highness B aan de wieg van onder andere de Ster en PROK gekeurde merrie Orange Tsarina vd Debbehoeve (v. Glamourdale), de Elite, Sport-dr, IBOP-dr., D-OC en ZZ-zwaar geklasseerde  merrie Carolina B (v. Dreamcatcher), het ZZ-Zwaar paard Empereur B (v. Gribaldi) en de Lichte Tour paarden Zeno B (v. Don Schufro) en Keizer B (v. De Niro).

Overgrootmoeder is de Elite, Preferente, Prestatie, Sport-dr. en PROK gekeurde Dola (v. Vincent). Zij is de halfzus van het Grand Prix paard Conquistador (v. Pion). Zij liep zelf op Z2-niveau in de sport en bracht maar liefst drie PSG/Inter I paarden en de Grand Prix Elite, Preferente, Prestatie, Sport-dr., Staatspremie merrie Reine B (v. Rubinstein I). Tevens staat zij aan de basis van o.a. de goedgekeurde KWPN hengst Mister Maserati (v. Glock's Toto Jr.), de AES goedgekeurde en PSG/Inter I geklasseerde Brennus B (v. Diamond Hit), de in Duitsland bij diverse stamboeken goedgekeurde Roessegnieur (v. Rousseau) en de bij het NRPS goedgekeurde en PSG/Inter I geklasseerde Netzo (v. Negro).

Kortom erg veel sport en predicaten in de lijn van Toronto. Mooi zwart met een chique fijn hoofdje. Voor contact het liefst appen. 

Stamboom

Vader Nacho
D-OC, prok, Stb., WFFS-free
Vader van vader Negro
pref,stb
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Benetton
D-OC, pref, ster, voorl.keur
v.m.v. Krack C
m.m.v.
Moeder HER HIGHNESS B
prok, ster, voorl.keur
Vader van moeder CONNAISSEUR
STB
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder TSARINA B
STB ELITE, PREFERENT, PRESTATIE, SPORT-(DR), PROK
v.m.m. Jazz
m.m.m. Dola
STB ELITE, PREFERENT, PRESTATIE, SPORT-(DR), PROK