We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Locatie: Omgeving Weert,NL,
objectnr. 59.
Vraagprijs: € 8.000.000 euro
Totale oppervlakte: circa 41.000 m2

Een idyllische en moderne hippische faciliteit met internationale flair.
Deze paardenhouderij is gelegen in de omgeving Weert nabij de Duitse grens biedt de allerbeste voorwaarden voor de paardensport en maakt indruk met zijn bijzonder mooie architectuur.
Op het prachtige terrein hebben de eigenaren een hippische accommodatie gebouwd, die luxe combineert met functionaliteit, topsport, optimale trainingsomstandigheden en paradijselijke omstandigheden voor paarden.
Het geheel is gelegen op een perceel van ca. 4,1 hectare en is door de eigenaren met veel oog voor detail en met zeer hoogwaardige materialen ingericht. Het geeft de bezoeker vanaf het eerste moment een zeer exclusieve en toch comfortabele sfeer.

Locatie: Gelegen in de natuur, het hippische centrum is niet ver van de snelweg en toch midden in groen en bos. De woning ligt in de directe omgeving van het "Paardensport Mekka" met vele bekende maneges en toernooien zoals het Equestrian Centre de Peelbergen. De steden Eindhoven met het vliegveld & Düsseldorf zijn goed te bereiken.
Een hippische faciliteit die elk spectrum van sport mogelijk maakt.

Het woongedeelte omvat:
Loft appartement (casco): woonoppervlak ca. `120 m2: woonkamer met geïntegreerde keuken en fantastisch uitzicht op de tuin, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Dit appartement wordt casco opgeleverd en kan naar smaak van de nieuwe eigenaar worden ingericht.

Huis: Origineel huis (te renoveren).

De luxe hippische faciliteit: Manege (25 x 70 m, eb en vloed vloer), 50 paardenboxen (ca. 4 x 3,30 m), casino met bar en zicht op de bak, overdekte stapmolen, kantoor, buitenbak 1: 130 x 70 m. (eb en vloed vloer), buitenpiste 2: 60 x 50 m. (eb en vloed vloer), longeerring, paardenweides, renbaan rondom het terrein, directe toegang tot het bos en nog veel meer!
Het gehele pand is volledig omheind.

Wij wijzen u er graag op dat de woninginformatie, afbeeldingen etc. die wij doorgeven afkomstig zijn van de verkoper of derden. Wij aanvaarden daarom geen aansprakelijkheid voor de juistheid of volledigheid van de informatie. Het is daarom de verantwoordelijkheid van onze klanten om de eigendomsinformatie en details daarin te controleren op juistheid. Alle vastgoedaanbiedingen zijn vrijblijvend en onder voorbehoud van fouten, voorafgaande verkoop en verhuur of ander tussentijds gebruik.
Daarnaast moeten de essentiële randvoorwaarden (met name het kunnen financieren van een hoger prijsniveau) vooraf duidelijk zijn.

Informatie over het object/bezichtigingen: alle contacten en bezichtigingen verlopen uitsluitend via ons, het exclusieve makelaarskantoor in opdracht.