We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtige zwarte merrie van Fontaine 

Og3ne is een hele lieve 5 jarige merrie Keurig zadelmak, maar heeft altijd al want langer de tijd nodig gehad dan een doorsnee paard.
Geeft niet, want die tijd heeft ze ookvan ons gekregen. Doordat ze lastiger haar lichaam kan gebruiken en na een jaar zadelmak nog altijd het geval is, is ze eens goed nagekeken. Helaas kwam daar uit dat ze ataxtisch is. Vandaar dat ze wat meer moeite heeft haar lichaam op de juiste manier te gebruiken. Het uit zich onder het zadel in wat loperig gedrag, graag haar eigen houding aan willen nemen. Wel denken we dat als ze gewoon de tijd krijgt een heel goed paard kan worden, want kwaliteit heeft ze. Ze komt ook uit een super leuke lijn dus kan ook ideaal als fokmerrie worden ingezet. Ze is verder enorm braaf en lief. Bokt en stijgert absoluut niet, kortom iemand die een leuk project of fokmerrie zoekt zal hier enorm blij mee zijn Paard is nog van de fokker en is bij ons zadelmak gemaakt, hele geschiedenis is bekend Filmpje op aanvraag ik krijg de link niet geüpload Ogene is 5jr oud Zwart Merrie 1.70cm L niveau afgericht Fontaine x Sion Vp 7750

Og3ne T is van Fontaine x Sion x Oula owl

Als er niet opgenomen wordt, laat een bericht achter dan wordt er contact 
met je opgenomen 

Stamboom

Vader Fontaine
Vader van vader Sion
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Oula owl
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.