We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Vanwege tijdgebrek te koop:

Twee paarden te koop uit een van de beste merrielijnen van Nederland: de Otrichta stam / Zinni van Wittenstein lijn. Uit deze merrielijn komen vele dressuurpaarden in de (sub)top door de wil om te werken en te leren. 

Paard 1: 9 jarige merrie, ong. 1.71m. Zeer vriendelijke, leergierige merrie. Altijd de wil om haar best te doen voor ruiter. Sensibel, vlug paard. Staat goed aan been en zit- hulpen. Kan bekken goed kantelen en echt zitten op het achterbeen. Veel gemak in schakelen binnen de gang in alle 3 de gangen. Loopt gemakkelijk de zijgangen en kan een galopwissel. Niet bang voor de omgeving. Niet geschikt voor beginnende of onzekere ruiter. 
Ze is een paar jaar geleden gevallen, daarna met goed gevolg revalideerd voor een rugblessure. Nu sinds 1,5 jaar weer onder het zadel, ze kan het werk goed aan. Ze blijft goed lopen bij regelmatige beweging (2-3x per week). 

Afstamming: For Gribaldi - Bretton Woods - Biotop - Roemer (Charites)
(foto 1-4)

Paard 2: Hij is nu bijna 5  jaar oud, ong. 166m en mei 2023 zadelmak gemaakt. Hij heeft 3 goede gangen met heel veel balans, een actief achterbeen en veel souplesse in de rug. Een paard wat niet een grote beweger is, maar wel heel veel gemak heeft in het kantelen van het bekken en gebruik van het achterbeen. Hij is heel slim, sensibel, vlug en wil graag werken. Voor de omgeving is hij niet bang. Als hij schrikt blijft hij nadenken. Een paard voor iemand met ambitie voor de (hogere) sport. 
April 2023 op rontgen geweest: geen bemerkingen (benen/ hals/ rug)

Afstamming: Dream Boy - For Gribaldi - Bretton Woods - Biotop - Roemer (Charites)
(foto 5-8)

Beide paarden makkelijk in de omgang, hoefsmid, trailer: ik kan alleen trailer laden.  

Filmpjes kan ik via de app versturen. 
Voor meer informatie: bel of app naar 0623954136 (Marleen)  

Stamboom

Vader For Gribaldi
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Gentianella
Vader van moeder Bretton Woods
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Tiarella
v.m.m. Biotop
m.m.m.