We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens lichamelijke problemen van de ruiter zoekt dit mooie stoere paard een nieuwe eigenaar. Fhicaro is door onszelf gefokt. Het is een zoon van Zhivago (Krack C x Jazz). Hij heeft vanaf 6 maanden tot 3 jaar in de opfok gestaan om te socialiseren. Op 3-jarige leeftijd is hij rustig ingereden en daarna voornamelijk dressuurmatig gereden. 

Fhicaro is een fijn te rijden paard met een goed karakter. Hij beschikt over drie goede basisgangen en is braaf in de omgang. Fhicaro leert snel en werkt graag voor zijn ruiter. Hij is in 2021 nog gestart in de L2 met winst, maar kan zeker meer! Een sprongetje op zijn tijd vindt hij leuk en heeft veel buitenritten gemaakt. Hij loopt meerdere keren per week langs de weg naar de rijhal. Fhicaro komt het beste tot zijn recht bij een zelfverzekerde ruiter. 

Fhicaro is altijd op tijd bij de hoefsmid en de tandarts geweest. Hij komt dagelijks veel buiten. Fhicaro is nog niet gekeurd, daar was nooit aanleiding toe, omdat wij hem zelf gefokt hebben. Hij mag uiteraard gekeurd worden, kosten koper. Toebehoren kunnen bij interesse worden overgenomen. 

Maneges en handelaren hoeven niet te reageren! Wij vinden een match met de nieuwe eigenaar heel belangrijk en zoeken een goed en blijvend huis voor hem. 

In verband met werk graag een appje sturen, dan bel ik bij gelegenheid of 's avonds na 19.00 uur terug. 

Stamboom

Vader Zhivago
Vader van vader Krack C
v.v.v. Flemmingh
Preferent
m.v.v. Gicara II
Keur, preferent, prestatie
Moeder van vader Orendy
Ster, preferent
v.m.v. Jazz
Preferent
m.m.v. Endy
Keur, preferent, prestatie
Moeder Zirkoon
Vader van moeder Elcaro
v.v.m. Zeoliet
Keur
m.v.m. Ritacara
Keur, preferent, prestatie
Moeder van moeder Gerla
Keur, preferent
v.m.m. Zirkoon
m.m.m. Cathinka