We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ivm beperkte stalruimte zijn wij genoodzaakt om een nieuw huis te zoeken voor deze prachtige zwarte hengst.

Stravinsky RS is geboren op 07-06-2022. Hij is super braaf in de omgang. Geduldig en lekker nuchter maar absoluut niet flegmatiek. Dat zal hem in de toekomst maken tot een fijn werkwillig sportpaard waar je heerlijk van kan genieten zowel tussen de witte hekjes als in het bos.

Stravinsky laat zeer goede bewegingen zien. Hij staat goed op zijn benen en hoeven. De verwachte stokmaat is tussen de 1,65 en 1,70 m.Bloomberg is de vader van Stravinsky. Deze duitsgefokte hengst van Bon Coeur x Don Index x Rohdiamant werd verichtingskampioen in 2020 en werd de enige premie hengst tijdens de keuring van 2019 in Zweibrucken. Hij laat zich goed zien onder het zadel en ook zijn veulens blinken voornamelijk uit in hun goede houding, front en bewegingen.

De moeder van Stravinsky is Wanoeska. Zij is een Ster, voorlopig keur, D-OC merrie van Rhodium X Farn X Doruto. Wanoeska is een dochter van de Ster, Preferente merrie Zanoeska welke zelf op Z1 dressuur en 1,20 springen presteerde in de sport, daarna zien we in de moederlijn de Keur merrie Mieke en de Preferente Arnica.Wanoeska beschikt over een prachtige predikaatrijke moederlijn met veel sport (zowel springen als dressuur). Ook de in duitsland goedgekeurde Grey Flanell (v. Gribaldi) welke internationaal Grand prix loopt onder Lena waldmann zien wij terug in de moederlijn.

Haar 4 jarige zoon Picasso RS (v. Livius) is onlangs Kampioen Vrijbewegen Noord-Nederland geworden en ze heeft diverse nakomelingen welke het goed doen in de sport of fokkerij.

Stravinsky is up-to-date met entingen, ontworming en bekappen en is in het bezit van KWPN papieren. 
Hij komt uit onze eigen fokkerij en wordt hij vroegtijdig verkocht omdat wij voor de aankomende veulens ruimte moeten creëren. Hij is niet in de opfok geweest en staat hier samen met nog wat andere jonge hengsten. Zijn volledige geschiedenis is bekend en hij is ook veel in handen.

Een goed huis is voor ons het aller belangrijkste. Het liefste zien wij hem naar iemand gaan die lekker met ze aan de slag gaat. Handelaren hoeven niet te reageren.

Filmpje op aanvraag. Gelieve alleen te reageren bij serieuze interesse.

Stamboom

Vader Bloomberg
Vader van vader Bon Coeur
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Don Index
m.m.v.
Moeder Wanoeska
Ster, voorlopig keur, D-OC
Vader van moeder Rhodium
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Zanoeska
Ster, preferent, Z1 drs, 1,20 Spr
v.m.m. Farn
m.m.m. Mieke
Keur