We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Omdat wij verder gaan met haar nafok bied ik onze vruchtbare fokmerrie Ilussiane aan.
Ilussiane is een geweldige moeder, haar veulens zijn vriendelijk en staan open in de wereld ze geeft veulens met een zeer correct fundament en degelijke lichaamsbouw. Tevens zou ze zeer geschikt zijn als draagmerrie. Ze wordt gemakkelijk drachtig en veulent makkelijk af. Wel is ze met een jong veulen aan de voet erg beschermend dus de 1e tijd is het verstandig haar rustig te benaderen met wat brokjes dan is ze goed te pakken en kan je haar zonder problemen met veulen buiten zetten.

Ilussiane komt uit de Reina-stam (Burga-stam), Merrielijn 8, fokfamilie 60. Deze bekende moederlijn staat op plek 5 van de best presterende dressuurstammen. Deze lijn brengt vele zeer goede sportpaarden voort welke op het hoogste niveau presteren. Daarbij zijn er meerdere dekhengsten uit deze lijn welke nauw verwant zijn aan Ilussiane, denk aan Just for You (V. Utopia), Darkdream (V.Donnerhall), Louis ter kwincke (V. Easy Game) en topverervers Sultan en Johnson

Momenteel heeft zij een veulen van Just Wimphof aan de voet welke wij willen aanhouden. Graag zouden wij tot het afspenen Illussiane en haar dochter bij ons laten verblijven. Wij rekenen hier geen stallingkosten voor. 

Ze is gedekt en drachtig gescand. Ze draagt wederom een veulen van Just Wimphof gezien het succes van afgelopen jaar

De vraagprijs van Ilussiane is 6450, voor een goed huis is deze bespreekbaar>

Ilussiane wordt enkel verkocht als fokmerrie.

Stamboom

Vader Sir Fashion
Vader van vader Sir Donnerhall
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Wiane
stb PROK
Vader van moeder Florencio
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Diane
Keur
v.m.m. Sultan
m.m.m.