We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze geweldige pony mag op zoek naar een nieuw huisje!

Helaas kunnen wij niet alles zelf houden anders hadden wij deze pony zeker gehouden! Wegens zwangerschap mag zij dan ook op zoek naar een nieuw huisje. Het gaat om een prachtige 12 jarige palomino D pony. Wij hebben haar gemeten op 1.46.

Deze pony heeft alles in huis om iemand blij te maken. Het is een werkwillige pony, zeker niet lui. Ze wil graag vooruit en blijft dan ook altijd lopen. Ze is echt ontzettend braaf. Ze heeft al een aantal keer concoursen gesprongen en vind dit geweldig om te doen. Daarnaast hebben wij haar meegenomen naar een eventing terrein en daar was zij helemaal in haar element. Ze kijkt werkelijk nergens naar en geniet met volle teugen. Maakt graag een bosrit en is verkeersmak. Zowat bomproof te noemen. Deze pony verdiend een ambitieuze ruiter die met haar aan de slag gaat. Het is een geweldige spring en eventing pony!

Ze is gezond en heeft geen (stal) gebreken. Ze is ontzettend braaf in de omgang, in het begin misschien wat afwachtend maar zodra ze je kent gaat ze voor je door het vuur. Ze staat graag buiten met een vriendinnetje.

Kunnen jullie haar een fijn huisje bieden waar ze lekker veel aandacht krijgt? Neem dan even contact op en vertel wat je haar te bieden hebt. Ze staat niet in de weg en de verkoop heeft ook zeker geen haast. Wij zoeken de juiste match. Handelaren en maneges hoeven niet te reageren. Keuren kk. Berichten met alleen wat is de vraagprijs worden niet beantwoord.

+31611513731

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.