We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

12 jarige merrie (1.69m) van Apache x Sandro Hit x Sultan. 

In 2022 heeft ze een hengstveulen van Ferdaux gekregen en staat bij ons op stal. Een 3 jarige merrie van Le Formidable uit deze merrie is ook nog in mijn bezit en te bezichtigen, op dit moment zijn we haar aan het beleren. Ook het merrieveulen van 2023 staat hier op stal (blue hors santiano).

Harina is makkelijk drachtig te krijgen, een ontzettend goede moeder en makkelijk in de omgang. Ze staat vanaf dat het veulen 3 dagen oud is met de andere paarden in de wei. 

Alleen te laden op de trailer, lief bij smid en dierenarts. Ze is afgelopen maand een paar keer bereden, opstappen en rijden. Zit natuurlijk wel wat werk in omdat ze zo lang niet bereden is in verband met onze fokkerij. Liep op M2 niveau. Merrie met karakter, dus niet voor een beginner. Braaf bij het opstappen en rijden. Kan sensibel voelen maar is wel eerlijk. Heeft super sterke voeten, ijzers zijn dan ook niet nodig. Entingen en ontworming op orde, november 2023.

De moeder van Harina is Arina (elite, pref, prest, prok), haar oma  Barina (keur, pref, prest, sport). Arina heeft al enkele goede nakomenlingen gegeven in de sport:

Nakomenlingen Arina:
Erina (Grandpix) onder Thamar Zweistra
Florett W (PSG/Inter I)
Jarina des vallees (PSG/Inter I)

Vraagprijs: vanwege ruimtegebrek gunstige prijs.Fijn nieuw thuis vind ik erg belangrijk! 
Keuren geen probleem; de kosten zijn voor de koper.

Bij interesse bellen na 17.30 uur of in het weekend. Prijs is NIET onderhandelbaar, voor minder gaat Harina niet weg. 

Stamboom

Vader Apache
Vader van vader UB 40
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Arina
Vader van moeder Sandro Hit
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Sultan
m.m.m.