We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

VERKOCHT 
Zeer talentvol veulen v. Dynamic Dream x Sandro Hit te koop.

Tarentino is een mooi hengstveulen. Loopt bij draagmoeder dus ET.  Haar moeder is Salitana van Hof Olympia elite pref v. Sandro Hit x ster pref prest v. Silvano n.  Zij is de volle zus van het Olympiade paard Sintano van Hof Olympia die onder Gareth Hughes succesvol internationaal Grand Prix start en van de KWPN goedgekeurde hengst Santano. Ook is zij een halfzus van het Oldenburg goedgekeurde internationale lichte tourpaard Greenpoint's Hotmail en het Zware Tourpaard Gatino van Hof Olympia.

Moeder Salitana gaf in combinatie met Furstenball reeds een lichte tourpaard die in Duitsland scores boven de 70% behaalt en naar verwachting binnenkort de overstap naar de Grand Prix maakt, een elite eptm 80 punten merrie die Z2 geklasseerd is en een merrie die in Duitsland verschillende jonge paardencompetities wist te winnen.
Verder gaf ze ook nog  Ravitano( V. Mansion) die 25.0000 euro opbracht op de veilenveiling in Borculo!

Unieke kans voor de hengstenkeuring of een geweldig sportpaard aan te schaffen.
We hebben nog 3 hengstveulens te koop uit goede moederlijnen dus meerdere veulens te bezichtigen op een adres!Stamboom

Vader Dynamic dream
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Salitana van Hof Olympia
elite pref
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder p. Siltana van Hof Olympia
ster pref prest
v.m.m.
m.m.m.