We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop:

Talentvolle merrie met heel veel kwaliteit.
Fijne merrie in de omgang en tijdens het rijden. Door haar kwaliteit is ze erg voorwaarts en kan ze sensibel zijn. Daarom is de juiste ruiter met de nodige ervaring in het parcours een vereiste. Het is absoluut geen beginnerspaard. 
Loma is dressuurmatig fijn opgeleid loopt in training de oefeningen tot het M. 
Met springen is ze B geklasseerd en loopt hierbij mooie resultaten. In training loopt ze 1.10cm parcoursen en hier zal ze binnenkort dan ook in worden uitgebracht. 
Loma is in het parcours voorwaarts en werkwillig maar zal altijd springen en is niet kijkerig. Dit maakt dat ze heel fijn rond te rijden is. Is al op meerdere locaties geweest en zeker niet onder de indruk van vreemd terrein. Zo is ze ook te rijden op een druk losrijterrein. 

Ze gaat vaker mee op buitenrit en is hierbij ook braaf. Ze kent het verkeer en is dus ook langs de weg te rijden. Ze is makkelijk alleen te laden op de trailer en kan ook met andere paarden mee op concours. Als een ander paard afgeladen wordt blijft Loma rustig wachten op de trailer. 

Is heel sociaal naar andere paarden (loopt ook samen met andere paarden), makkelijk in de omgang en braaf op stal. 

Goed thuis en de juiste match qua ruiter is een vereiste, Loma vraagt om een ervaren ruiter met een geduldige rijstijl.

Ze is röntgenologisch en klinisch goedgekeurd voor de sport incl hals en rug . 

Hogere prijsklasse 

Stamboom

Vader Entertainer
Vader van vader Warrant
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Vittorio
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.