We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

GERESERVEERD ‼️ ɢᴇʟᴅɪɴɢ | 2020 | 167 ᴄᴍ + | ᴅᴀʀᴋ ʙᴀʏ ‼️

Interessant gefokte 2,5 jarige ruin met veel potentie. 

Patje heeft nu een stokmaat van ongeveer 167 cm en zal naar verwachting boven de 170 cm uitgroeien. Patje is erg aanhankelijk en heeft een eerlijk karakter. Nog groen maar leert snel en is erg intelligent. Vriendelijk naar andere paarden en rustig op stal. Hij heeft 3 goede gangen met een goed achterbeengebruik waarin de draf uitblinkt. 

Moeder is volle zus van onder ander ZZzwaar paard Highlight D en halfzus van de goedgekeurde hengst Liquid Silver. Uit deze lijn komen ook de goedgekeurde hengst Special D en vele fijne sport- en keuringspaarden. 

Hij is röntgenologisch goedgekeurd inclusief hals en rug zonder bemerkingen met een mooi keuringsrapport. Zo af en toe is hij licht kramperig achter, hier is de prijs op aangepast. Dit is enkel zichtbaar in vrije beweging in stap en zal mogelijk nog verder afnemen wanneer hij meer spierkracht ontwikkeld.

Kortom; een paard met veel aanleg en potentie om het ver te schoppen in de sport voor een hele leuke prijs!  Prijs is bespreekbaar.

Locatie: Sprang-Capelle (Noord Brabant) 

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2350658/pantanas

Voor meer informatie en/of video kun je appen naar: 06-36502794. SVP niet bellen i.v.m. werk.

Stamboom

Vader Lantanas
Vader van vader Sir Donnerhall
v.v.v. Sandro Hit
m.v.v.
Moeder van vader Lantana V
v.m.v. Hemmingway
m.m.v.
Moeder Flower D
ster
Vader van moeder Voice
v.v.m. De Niro
m.v.m.
Moeder van moeder Tirza
ster
v.m.m. Metall
m.m.m. Fidelia
ster