We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Once upon a Time is een super knap paardje met een zeer goede beweging. Vanwege haar africhtingsniveau zien we haar nog niet bij een onervaren ruiter, maar ze leert en ontwikkelt snel. Een paardje met talent voor de dressuur, een wil om te werken en een fijn braaf karakter. Ze is onder het zadel goed bewerkbaar en niet sensibel.

(De video is van de 2e keer los door de bak onder het zadel, dit is 13-11-2023 geweest. We rijden haar nu 4 keer per week onder de man.)

Wegens haar afstamming zou ze ook interessant zijn voor de fokkerij.

Once upon a Time (roepnaam Onesie) is bij ons als veulentje geboren. Haar moeder Canoeska hebben we nog steeds en hadden we begin 2019 drachtig gekocht. Onesie lijkt eigenlijk sprekend op haar moeder, ook haar moeder hebben we een tijdje onder het zadel gehad en zelfs uitgebracht op L niveau, maar zij krijgt ook ieder jaar een veulentje. Op stal is Onesie super knuffelig en wil graag aandacht. Ook in de groep met andere paarden is ze sociaal en lief naar anderen.

Onesie is bij ons heel bekend met de trailer, al vanaf veulen af aan. Ze gaat wekelijks mee naar de vereniging en loopt eigenlijk vrijwel direct iedere buitenbak of binnenbaan door.

Op 29-03-2023 Volledig röntgenologisch goedgekeurd inclusief hals en rug.
Onesie is altijd netjes bijgehouden bij de hoefsmid, tandarts en met entingen en wormenkuren.

Is Onesie jou toekomstige topper? Neem dan contact op via 06-29046123
https://www.horsedreams-tc.nl/

Stamboom

Vader Desperado
Vader van vader Vivaldi
Preferent
v.v.v. Krack C
m.v.v. Renate-Utopia
Ster, Preferent, Prestatie, D-OC
Moeder van vader Sarita
Elite, Preferent, Prestatie, D-OC
v.m.v. Havidoff
Keur
m.m.v. Nikita
Ster
Moeder Canoeska
Elite, Ibop-(DR), Prok
Vader van moeder Lord Loxley
v.v.m. Lord Sinclair
m.v.m. Weltlady
Moeder van moeder Wanoeska
Ster, Voorlopig Keur, D-OC
v.m.m. Rhodium
m.m.m. Zanoeska
Ster, Preferent