We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Tekst goed en tot het einde lezen aub. Mooie Holstein merrie 18A2 met veel bloed. Is net uit het fokprogramma gekomen. Staat nu met een geweldig bloedmooi Cardento veulen aan de voet. Heeft veel kwaliteit en instelling. Ook super als fokmerrie. Ze is rx gekeurd toen hij jonger was en was in perfecte conditie. Wij hebben ze hier sinds veulen. Eigen fokkerij. Wij zijn een kleine fokkerij en willen verder met onze jonge paarden dit is de reden van verkoop. Alle keuringen zijn toegestaan. Volledige afstamming pedigree; https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1841458/queenie-van-de-claevervallei
Voor verdere inlichtingen graag enkel reageren indien ernstig geïnteresseerd enkel en alleen per telefoon op 0(032)475 705941 of laat u telnr na en wij bellen u graag op om u uitgebreid te woord te staan. Hogere prijsklasse Geen prijzen per sms, chat of berichten, mail Berichten worden niet beantwoord.

Stamboom

Vader Cornet Obolensky
Vader van vader Clinton
v.v.v. Darco
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Heartbreaker
m.m.v. Randel z
Moeder Bjork van de Claevervallei spr 120
Vader van moeder Numero Uno
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Carthago
m.m.m. CALYPSO II