We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Kronos K.A. (King)
Marc x Krystinah
1.50m

💎Getalenteerde dressuur/allround pony King is enorm leergierig en heeft veel kwaliteit! Hij heeft een ruime stap, een ruime en indrukwekkende draf en een fijne galop!

King is in omgang ontzettend lief en sociaal. Komt uit zichzelf naar je toe om een knuffel te halen, leert snel met grondwerk en is enorm mensgericht! Hij houdt enorm van lekker bezig zijn samen met jou! Hij geeft ook graag “kus” op commando! 😜

King is énorm fijn te rijden en gewoon fijn op de hulpen (op het been maar dus ook op je zit en op pinkjes terug te rijden en te sturen). Een fijne vorm van gevoelig dus en niet vervelend. Bokken/stijgeren doet hij absoluut niet! Hij is absoluut geschikt voor een vrij beginnende ruiter die met een zachte hand rijdt maar absoluut niet geschikt voor een bange ruiter die zijn hand strak naar beneden vast zet. Hier wordt hij pittiger van. (Nog steeds niet vervelend).


King is allround inzetbaar daar hij houdt van een sprongetje, ook WESTERN beleerd is en dressuurmatig verschrikkelijk veel potentie laat zien! Ideaal voor een jonge dressuurruiter dus! Maar ook voor een westernruiter die er graag mee door wilt. Buitenrijden doet hij braaf in een groep maar is op zichzelf nog wat onzeker.

King is in orde met mestonderzoek en wordt iedere 6 weken netjes onderzocht op wormen. Hij is 23 september door de tandarts behandeld. King staat blootsvoets en heeft geen ijzers nodig.

🌍 Located : Zaamslag, Netherlands 📞 +31638440189

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.