We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super leuke en spontane alles kunner! 
Zijn naam zegt het al, Cupido is een enorme charmeur! Iedereen vind hem leuk en met zijn prachtige uitstraling en lieve karakter, steelt hij iedereens hart. 

Cupido is enorm allround inzetbaar. Hij loopt lessen mee met de wat meer ervaren ruiter, kan zonder zadel gereden worden, laat dressuurmatig kwaliteit zijn (wijken en achterwaarts zitten erop), springt graag en vind het ook nog eens super leuk om op buitenrit te gaan! 

In omgang is hij enorm sociaal en wordt graag hele dagen gepoetst, getut, gevlochten. Alles is leuk! Ook door de kindjes. Hij loopt in de weide graag mee als je aan het voeren of mesten bent. 

Cupido is braaf bij de hoefsmid, dierenarts en tandarts. Hij beschikt over een kloppend paspoort met stamboekpapier en is helemaal in orde met zijn entingen en mestonderzoeken. Ook wordt hij half-jaarlijks bijgehouden door de osteopaat. Voor een echte kenner, hij heeft een fantastische bloedlijn!! 

Wij zoeken voor Cupido een plekje waar hij ook lekker veel buitenkomt. Wij zijn namelijk geen fan van ophokken. Ook zoeken wij een plekje waar hij net als hier, 3/4x per week zeker wel gelongeerd of gereden wordt. Hij heeft echt behoefte aan lekker bezig te zijn. Iedere dag is echt niet nodig maar we gunnen hem deze aandacht wel.

Ook zoeken wij een ruiter die enigszins consequent kan zijn. Hij is ontzettend braaf maar is wel een 7 jarige arabier. Dit wilt zeggen dat als jij enorm bang bent, hij niet bij nieuwe dingen voor hem, zijn steun uit jou kan halen. En wij willen echt zeker zijn dat hij bij de juiste persoon terecht komt. Indien de klik er niet is, sta dan dus niet te kijken van dat wij niet bereid zijn afstand van hem te doen. 

Cupido wordt nog klinisch gekeurd. Indien je wilt herkeuren, k.k. 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.