We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Dreamcatcher is een braaf paard met 3 prettige gangen. Ze heeft een prettige galop en kan fijn onder je galoperen. Ze laat zich fijn bewerken en is enorm werkwillig. Ze is nuchter en betrouwbaar maar wel sensibel met ontzettend veel looplust. Ze is daardoor dus echt niet geschikt voor beginnende of onzekere ruiter. 

Dreamcatcher is goed verkeersmak waardoor een relaxte buitenrit met haar ook echt genieten is. Ze loopt braaf de zee in en kan zowel voorop als achterop in een groep mee. Ook groot verkeer is voor haar geen probleem. In omgang is

Dreamcatcher enorm aanhankelijk en lief. Ze geniet van een lange poetsbeurt en kan uren stilstaan als je aan het tutten of vlechten bent. In de weide komt ze naar je toe en ze is makkelijk in de kudde. 

Kortom is Dreamcatcher ideaal voor een ruiter met voldoende geduld, liefde en ervaring om lekker aan de slag te gaan. We zoeken niet persee een huisje die wedstrijdgericht is maar we settelen niet voor iemand die er 1x per week naar omkijkt. Echter is het wel ook na een week rust, opstappen en wegrijden. 

Dreamcatcher heeft geen stal- of andere gebreken. Laat zich goed  bekappen en behandelen door de tandarts en dierenarts. Keuren mag, k.k.   

🌎 Zaamslag, Zeeland
📞 +31638440189


WEGENS STALLEN TE KORT LAGE PRIJS VOOR SNELLE AFHANDELING 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.