We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

☀️💕Valencia 💕☀️

☀️ Valencia is een enorm sociaal en lief in omgang en houdt enorm van poetsen, knuffelen, tutten en wandelen. Een kindje zou er zelfs alles mee kunnen. Ze geniet van iedere seconden dat je met haar bezig bent! 

☀️ Valencia is goed verkeersmak en geniet minstens zo van de omgeving als haar ruiter. Door haar enorm nuchtere karakter is het echt een cadeautje om zo relaxed naar buiten te kunnen.

☀️Dressuurmatig heeft ze nooit veel moeten doen dus zijn we haar nu wat bekender mee aan het maken. Ze pakt alles goed op en is erg makkelijk te bewerken. Ze heeft een fijne stap, een relaxte draf en fijne relaxte galop waarin je zit alsof je in een schommelstoeltje zit. Ze zou enorm geschikt zijn voor mensen met rug/nek klachten. Ze loopt ook 2x per week mee in de lesjes voor beginners.

☀️Valencia is braaf bij de hoefsmid. Ook loopt ze zo de trailer op en af. Recent ontwormt en uiteraard beschikt ze over een correct paspoort. Ze heeft geen stal- of andere gebreken.

!!Een goed huisje is een must!!

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.