We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Santos fan de Tibsterwei is een talentvolle 3-jarige Friese hengst met veel sport in zijn genen. Zijn moeder, Nynke fan de Tibsterwei, is een preferente en dubbel prestatie moeder, terwijl zijn vader, Ulbe 506 Sport Elite, uit een sterke sportlijn komt met de bekende Anders 451 Sport Elite als grootvader.

Santos valt op door zijn leergierigheid en scherpte op de hulpen. Hij is zeer responsief en wil echt voor je werken. Met zijn veelbelovende aanleg voor dressuur behaalde hij tijdens de ABFP-test 78 punten voor zowel de zadelproef als de menproef. Zijn galop werd beoordeeld met een 7,5 en hij kreeg tweemaal een 8 voor impuls. Daarnaast komt hij uit een predikaat moederlijn met vier keer preferent op rij, wat zijn waarde nog verder verhoogt. Santos is mak bij de hoefsmid en is plezierig op de trailer. Klinisch en rontgen keuring word binnen enkele dagen geregeld door ons (verkoper). Santos is bij ons geboren, dus rechtstreeks vanaf de fokker.

Met een verwantschap van slechts 16.4% is Santos zeer interessant voor de fokkerij. Deze exclusieve hengst is nog niet voor de keuring geweest, wat een uitstekende gelegenheid biedt voor een nieuwe eigenaar om hem verder te ontwikkelen en presenteren. Bij interesse hebben wij filmpjes beschikbaar om een nog beter beeld van Santos te geven. Bent u geïnteresseerd in deze veelbelovende Friese hengst met een uitstekende afstamming en potentieel? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. Santos valt in de hogere prijsklasse.

Stamboom

Vader Ulbe 506
Sport Elite
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Nynke fan de Tibsterwei
Stamboek Ster Preferent dubbel prestatie
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.