We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Obrigado is een 5 jarige ruin en nakomeling van de zeer goed springende hengst Poker de Mariposa TN, zijn moeder heeft zelf ook gesprongen op 1.30m niveau en heeft hierdoor het sport springen predikaat. Ook heeft dit paard al meerdere springpaarden gebracht waaronder het 1.55m niveau springpaard 'Be Happy 38'

Obrigado is mooi groot en heeft veel aanleg en kwaliteit om te ontwikkelen tot een goed springpaard. Hij heeft slechts enkele keren een sprongetje onder het zadel gemaakt maar laat daarin zien erg voorzichtig te zijn en veel vermogen te hebben.

Het is een heel lief paard maar met deze goede kwaliteiten is hij ook erg scherp in het rijden en dit maakt hem enkel geschikt voor gevorderde ruiters met meer ervaring op dit gebied. Hij zal aankomende weken meer getraind worden richting het parcours zodat hij hierin ook meer ervaring zal krijgen, daar zullen tzt dan ook filmpjes van gemaakt worden.

Voor vragen en/of bezichtiging graag bellen, paard valt in de hogere prijsklasse

Stamboom

Vader poker de mariposa
Vader van vader nabab de reve
v.v.v. quidam de revel
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder usere
1.30 sport springen
Vader van moeder indorado
v.v.m. carrado 1
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.