We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Pipp (de Ferrero) is een prachtige merrie met een uitzonderlijk fijn karakter. Ze is energiek, werkwillig en altijd bereid om voor je te werken. Pipp is nu vier maanden zadelmak en beheerst de basisgangen: stap, draf en galop.

Deze merrie is geschikt voor de ervaren dressuurruiter. Haar indrukwekkende stamboom bevat hengsten zoals For Ferrero, Inspecteur, Chronos, Darwin en For Romance I.
Pipp is makkelijk in de omgang en gaat goed op de trailer en is vrij van stalgebreken. Ze heeft veel ervaring met dubbele lijnen en schriktraining.
Wij hebben deze merrie zelf gefokt en hebben ook haar moeder en halfzus in bezit, we kennen deze uitstekende bloedlijn door en door.
Deze merrie is vorig jaar nog röntgenologisch goedgekeurd.
(Op het bijgevoegde filmpje is de ruiter 1.82 m lang, wat een goed beeld geeft van de verhouding tussen ruiter en merrie).

Pipp is een talentvolle merrie voor de dressuursport met een gouden karakter en topafstamming. Ze wacht op een ervaren ruiter die haar talenten verder wil ontwikkelen.

Neem gerust contact met ons op bij interesse.
Tel. nummer: + 31 630005322
Mail: sylkereijnen@gmail.com

Stamboom

Vader For Ferrero
Stb., WFFS-free
Vader van vader For Romance I
HHauptprämie, Prämienhengst
v.v.v. Fürst Romancier
m.v.v. Gesina
Moeder van vader Dubai Millenium
Hauptstutbuch
v.m.v. Don Crusador
m.m.v. Wisconsin II
Moeder Radula
sport(dr), ster
Vader van moeder Inspekteur
stb.
v.v.m. Darwin
Grand Prix
m.v.m. Doornroos
Moeder van moeder Houwertje
keur, prest
v.m.m. Chronos
Grand Prix
m.m.m. Cordola