We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zoek jij een knapperd waar je zonder angst elke dag op stapt?
For sale 12 jarige allround hengst Harco St Ghyvan (Darco x Voltaire)

Na 6 jaar is het moment, om mijn knappe hengst te verkopen, aangebroken. Door zijn stabiele en meewerkende karakter kun je 365 dagen per jaar met een losse teugel opstappen en de baan ingaan. Voor een onzekere ruiter/amazone is hij een echt droompaard! Mijn taak, hem opleiden tot een heel fijn sportpaard, zit er op. Ik wil graag dat een ander nu van hem kan genieten. Hij is als hengst braaf en je kunt hem gewoon op de wasplaats naast merries zetten. Ook met rijden is hij gefocust op de ruiter en toont geen hengstengedrag. Hij is braaf op wedstrijd, hoefsmid en trailer en kunt alleen met hem de bossen in.

Nadat ik hem, gezien zijn springbloed, eerst succesvol t/m 1.10m springen heb uitgebracht, heb ik vervolgens het accent verlegd naar de dressuur. Onder goede begeleiding hebben we t/m de klasse ZZ-Licht succesvol doorlopen. Hij is in november 2023 nogmaals röntgenologisch (incl. hals/rug) goedgekeurd.

Harco St Ghyvan komt een goede sportlijn met o.a. enkele volle goedgekeurde broers. Naast zijn goed presterende broers heeft hij ook een volle zus. Allen hebben op het allerhoogste niveau gepresteerd in de springsport. In 2023 is zijn volle broer, Shannondale Sarco St Ghyvan, vanwege zijn succesvolle allround nakomelingen, benoemd tot ambassadeur bij het BWP.

Vr.pr. 17.500,==
Voor vragen mag je appen of bellen naar: 06-18283823

Stamboom

Vader Darco
Vader van vader Lugano van La Roche
v.v.v. Lugano
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Scarletta van het Meerveld
Vader van moeder Voltaire
preferent
v.v.m. Furioso II
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. G Ramiro Z
Preferent
m.m.m.