We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Locatie: Hulten Stal Jellema
Afstamming: Viscerado x Quality x Zeus x Wanderer

Sherlock is een knappe ruin met een zeer chique uitstraling en een lief karakter. Hij beschikt over een mooie manier van bewegen met een sterk achterbeen gebruik en ruime gangen. Zoals hij zichzelf laat zien geeft hij ons hoge verwachtingen voor de toekomst voor zowel de springsport of eventingsport, ook de dressuurring zal hem goed staan.

Hij is nog volledig onbeleerd, komt nu veel in handen, Sherlock is op 28-06-2024 klinisch en röntgenologisch op 07-06-2024 goedgekeurd. Verder is hij voorzien van stamboom, chip en paspoort.

Vraagprijs: € 9500

Graag voor meer informatie of het maken van een afspraak telefonisch contact via 0031 652881182 Indien gewenst beschikken wij over de mogelijkheid hem bij u te brengen.

Behalve Sherlcok hebben wij nog een aantal andere mooie paarden en pony's bij ons op stal staan. Neem gerust contact met ons op, vertel ons uw wensen en wie weet kunnen wij u helpen het juiste paard of de juiste pony te vinden.

Stamboom

Vader Viscerado
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Quality
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Zeus
m.m.m.