We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

In opdracht te koop: 

A real ‘Once In A Lifetime Pony’

De leukste, liefste & knapste pony van de wereld is op zoek naar een ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️-huisje! Joep is net 8 jaar, heeft zeer veel ervaring in zowel dressuur, springen als cross & is ook geschikt voor de allerkleinsten. Hij is 2x reserve kampioen geworden in de dressuur, in de B en L1. Joep heeft de winstpunten voor het L2 en springt 60 cm met gemak. Hij kan hoog en makkelijk springen! Het is de ideale sportpony, maar houdt ook van knuffelen in de stal ;) 

Zeer makkelijk in de omgang, zonder problemen scheren of wassen & makkelijk bij de hoefsmid en tandarts. Wordt iedere 7/8 weken bekapt en 2x per jaar wordt zijn gebit gedaan. Ook de inentingen heeft hij allemaal netjes gehad. Joep is 100% betrouwbaar & bom-proof. 

Wie wordt de nieuwe gelukkige van deze lieve, ervaren, talentvolle pony? Bij serieuze interesse en voor (genoeg) foto’s en filmpjes graag contact opnemen met 0613206550. Joep valt in de hoge prijsklasse! 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.