We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Morricone (stalnaam Morris) is super lief en leergierig. Het is altijd opstappen en wegrijden met hem. Hij is fijn in de mond, totaal niet schrikkerig of vervelend scherp. Morris geeft een heel sympathiek en aansprekend beeld en gevoel. Is veel mee geweest en is wat mij betreft zelfs extra fijn op vreemd terrein, hij vindt meegaan ook echt leuk! 

Al mijn maatje sinds dat hij 3 jaar werd. Door aanwas van onze eigen fokkerij gaan we opzoek naar een nieuw 5-sterren huisje. 

Morris is Z1 geklasseerd en Z2 klaar. Het is een heel eerlijk paard die ook zeker geschikt is voor een amateur. Zoek je een paard waar je van kan leren? Of juist een paard waar je mee kan groeien? Dan is dit de juiste kans!

Hij is röntgenologisch goedgekeurd met een uitstekend klinisch beeld. Door een kleine acceptabele bemerking in de hals en een ‘mindere’ rug foto (3 uit 7) is hij zeer gunstig geprijsd. 

Het juiste nieuwe huis en een leuke match zijn zeer belangrijk voor ons!

Stamboom

Vader High Five U.S.
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Bordeaux
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.