We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Eddie is een knap dressuurpaard dat graag contact met je maakt. Hij is lief en prettig in de omgang. Hij is braaf, gezond en betrouwbaar.

Aangezien onze dochter afgelopen jaar is gaan studeren, moeten we Eddie helaas gaan verkopen. Onze dochter heeft Eddie op M2 niveau uitgebracht. De vorige eigenaar heeft Z2 met hem gestart. Hij heeft veel wedstrijdervaring en voert alle oefeningen makkelijk uit. Een prachtig plaatje in de ring!

Eddie heeft 3 nette basisgangen, is licht aan de hulpen en makkelijk nageeflijk te rijden. Zeer fijne, ruime draf en makkelijk te sluiten gallop. Hij is minder geschikt voor de beginnende ruiter.

Op stal ook super braaf, geen stalgebreken en ook op de trailer of bij de hoefsmid geen enkel probleem. In de wei en in de omgang met andere paarden is hij ook erg braaf. Hij is verkeersmak en fijn te rijden op vreemd terrein.

Stamboom

Vader Jazz
Vader van vader Cocktail
v.v.v. Purioso
m.v.v. Ulissa
Moeder van vader Charmante
v.m.v. Ulster
m.m.v. Warmante
Moeder Waikiki
Vader van moeder Future
v.v.m. Florestan I
m.v.m. Angelina
Moeder van moeder Kind of Magic
v.m.m. Fruhling
m.m.m. Gieke Utopia