We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

BLITZ
Dressuur pony 
en allround inzetbaar  / recreatie / sport
D PONY ruin / stokmaat 1.48 / 14 jaar DRESSUUR GEFOKT, maar kan ook leuk springen🥳
Blitz zoekt een 5* huisje !!
Geen manege of handelaren.——-

FAISAL VAN DE BISSCHOPSHOF roepnaam: BLITZ 🤩 WELSH COB / met stamboompapier. Vader: ORCHARD RED PRINCE Moeder: Bisschops Aymara Onze zeer lieve , brave , eerlijke en betrouwbare gemakkelijk te rijden Blitz, helaas moeten we hem verkopen wegens beëindiging hobby van onze dochter.
Blitz is opgeleid t/m L dressuur, Springen t/m 80 cm. Heeft beetje cross ervaring. Kan op buitenrit, liefst niet alleen. Kent tractor , vrachtwagen ect. Heeft schriktraining gehad. Heeft geen angst voor water, heeft trailerervaring, braaf met poetsen, tandarts , smit, dierenarts, osteopaat. Hij is werkwillig,niet snel onder de indruk.
Hij wordt op dit moment gereden door een amazone van 16 jaar / 1.70, en af en toe door een volwassene / 1,67. Helaas door geen ambitie van vorige eigenaar , en onze dochter NIET uitgebracht op wedstrijden, alleen op onderlinge wedstrijden van de vereniging en BIXIE wedstrijden. Blitz gaat heel goed om met andere paarden, loopt in een gemengde weidegroep. Hij heeft lichte zomereczeem, maar goed beheersbaar ! Voor serieuze interesse zijn er filmpjes beschikbaar. Via PB. Wie gunt onze knappe BLITZ een liefdevol en leuk huisje waar hij een meisje of jongen of kleine volwassene, blij kan maken met zijn lieve karakter en zijn vaardigheden. Blitz gaat naar een nieuw huisje met het eea aan toebehoren. Prijs geven we aan bij serieuze kopers!! Zadel en hoofdstel kan in overleg worden overgenomen

Stamboom

Vader Orchard Red Prince
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Bisschops Aymara
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.