We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Allround- leermeester te koop.

In verband met mijn leeftijd en komende studie moet ik helaas afscheid gaan nemen van deze geweldige pony. Bij zijn vorige eigenaar heeft hij ZZ gesprongen (D-pony's) en M eventing gelopen. Omdat ik zelf weinig wedstrijdambities had, heb ik vooral veel lessen, oefencross en springparcours (M - 1.00 m) gereden. Ik heb deze pony gekregen toen ik jong was en hij heeft me alles geleerd. Ik hoop daarom ook dat dit bij zijn volgende ruiter ook zo gaat zijn. Je kan alles met hem: dressuur, springen, crossen, buitenrijden in de duinen of op het strand, neckrope, zonder zadel en zelfs kunstjes. Hij is echt een gouden pony en verdient daarom ook een 5 sterren huisje.

Hij is braaf voor een beginnende ruiter en kan met zijn springvermogen ook hogere parcours springen. Het is een sociale pony en kan zowel met een merrie als ruin in de wei staan. Ook staat hij graag veel buiten en zou ik het fijn vinden als hij op zijn volgende adres ook lekker veel buiten kan staan.

Voor eventuele interesse en filmpjes kun je een mailtje sturen roessel.sterre@gmail.com

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
clubkampioenschappen springen de Wielbraek 2024 1.00M 2e
brabantse kampioenschappen 2020 0.90 M 6e
krinkampioen indoor 2019-2020 0.90 M 1e
kringkampioen outdoor 2018 0.80 M 1e