We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Uzzumi vd Waalsehoeve KvG is een afstammeling van de jonge hengst Blue Hors Nordic uit de Elite Sport merrie Florentina vd Waalsehoeve.

Florentina was als 4 jarige kampioen van de 4 t/m 7 jarige merries op de keuring en heeft zich ook bewezen in de sport door haar sportpredikaat te halen. Deze merrie heeft een erg fijn karakter. Zij zelf is Elite Sport en haar moeder is Elite Preferent Prestatie. Uit deze stam komen al meer goed presterende paarden zowel nationaal als internationaal.

Blue Hors Nordic is een prachtige hengst van Totilas uit een super stam met veel sport en een droomafstamming: Totilas x Jazz x Rubinstein I x Belisar x Exkurs XX
Hij behaalde tijdens de Pavo Cup 2023 een 8.8 voor de stap, 8.8 draf, 8.5 galop, 8.6 harmonie en een 8.8 voor de totaal indruk.

Uzzumi is zeer goed en robuust gebouwd! Een veulen dat veel formaat toont en goed in elkaar zit en daarbij een aansprekende uitstraling heeft. Hij galoppeert met heel veel gemak waarin hij al makkelijk wisselt en schakelt. Hij heeft 3 goede gangen en is correct gebouwd!

Dit gaat vast een heel fijn en opvallend sportpaard worden!

Stamboom

Vader Blue Hors Nordic
Vader van vader Totilas
v.v.v. Gribaldi
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Jazz
m.m.v.
Moeder Florentina vd Waalsehoeve
Elite Sport
Vader van moeder Valdez
v.v.m. Houston
m.v.m.
Moeder van moeder Affidavit
Elite Preferent Prestatie
v.m.m. Prestige VDL
m.m.m. Rubalia
Ster