We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wie wordt mijn match! Kaká du Vi is geboren op 11/5/2014 en meet 1,48m (officiële meting)  Wij kochten hem van zijn eerste eigenaar die de overstap maakte naar de paarden. Ook wij moeten nu afscheid nemen van Kaká wegens een opgroeiende dochter. Wij hebben Kaká nu 2,5 jaar en kochten hem toen hij 7,5 jaar oud was. Hij heeft nog nooit iets voor gehad, is een super sterke pony. Draagt geen hoefijzers en is zeer braaf om te kappen bij de smid. Veearts of osteopaat geven ook geen enkel probleem. Bij het trailer laden zou hij het bijna op zijn eentje kunnen doen, geeft dus geen problemen bij vervoer of op de van staan. Hij heeft weinig parcourservaring, onze dochter rijdt hem wekelijks in privéles springen en dressuur in de manege. 
Hij heeft een super mooi voorkomen met wat trekjes van Arabier in zijn hoofdje, zijn voorouders hadden dan ook die lijn in zich. Kaká heeft een mooie gang voor dressuur alsook een leuke sprong en is braaf op wandeling. Kan genieten van een rolletje op de paddock of uitje op de wei, hij is een sociale man en kan dus ook in groep staan. 

Stamboom

Vader Kasanova van Klaverborch
Vader van vader King Kadanz
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Ann van Klaverborch
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Milan de Vi
Vader van moeder Sjapoer OX
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Monique
v.m.m.
m.m.m.