We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wij zoeken een 5 sterren huisje voor deze abnormaal merrieveulen. Want abnormaal is ze wel ze draaft met houding souplesse en kracht, in de galop doet ze daar nog een tikketje bovenop! Daarbij is ze ook enorm lief en loop braaf aan het halsterje. Helaas kunnen wij niet alles houden maar dit word zeker een hele goede en brave kinder/sport/fokmerrie in de toekomst. Ze heeft ook nog eens een droompapier want haar vader is de springtopper Reekamp’s Slogan en haar moeder komt van de legende Spoekedammetje’s Nick. Zoekt u een opvolger voor u kind? Zoek dan niet verder! En neem snel contact op u kan bellen naar 06-10931939, koopjes jagers hoeven niet te reageren. Haar vraagprijs is 5500 voor een heel goed tehuis bespreekbaar.
29-06-2024 is zij op de nrps keuring geweest waar zij een 1e premie kreeg 1e van de groep geplaatst is en uitnodiging voor het nk op 14-8-2024!

Stamboom

Vader Reekamp’s Slogan
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Molenberg’s Britt
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.