We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Urose, een fijne merrie voor de toekomst!

Urose is een aanhankelijke merrie, nieuwsgierig en komt altijd naar je toe. Ze is niet snel onder de indruk en heeft een levendig karakter. 
Het is een correct gebouwd, chique veulen, met een zeer goede stap, een mooie functionele draf en een zeer goede galop. De verwachte stokmaat is tussen 1.65m en 1.70m. Ze is donkerbruin, heeft een kolletje en witte achtervoetjes. 

Moeder Gentiana (v Westenwind) is een veelzijdig, correct, braaf en fijn rijpaard. Als onervaren (oudere) ruiter heb ik haar grondwerk gedaan, dressuurmatig gereden, buitenritten gemaakt, ermee gesprongen en met veel plezier en succes oefencrossjes gereden.
In de moederlijn van deze merrie vind je zowel goede springpaarden als goede dressuurpaarden.
Gentiana heeft 4 jaar geleden een hengstveulen gekregen (V Uphill). Een bomproof, vriendelijk en zeer meewerkend paard dat het onder het zadel heel goed doet.

Vader Spielberg TN heeft vele succesvolle nakomelingen. Als jonge hengst was hij zelf ook succesvol. Helaas heeft hij een blessure opgelopen waardoor hij niet meer uitkomt in de sport. Zijn nakomelingen staan erom bekend dat ze een mooi exterieur, formaat, een fijn meewerkend, prettig karakter hebben en goede, functionele gangen.

Deze merrie is beschikbaar voor een fijne plek voor de lange termijn. Handelaren hoeven niet te reageren.

Stamboom

Vader Spielberg TN
Vader van vader Sunny Boy
v.v.v. Sandro Hit
m.v.v. Fantastica
Moeder van vader Rosiera
v.m.v. Rosier
m.m.v. Rondula
Moeder Gentiana
Vader van moeder Westenwind
v.v.m. Flemmingh
Preferent
m.v.m. Marybelle
Elite, preferent, prestatie, sport
Moeder van moeder Parnassia
v.m.m. Prins Forever
m.m.m. Urose
St Prestatie