We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ruin van 12 jaar, oorspronkelijk uit Engeland, genaamd Jack (paspoort Dycott Little Joe). Afstamming onbekend, stokmaat 134 cm.  

Helaas moeten wij op zoek naar een nieuw thuis voor onze pony Jack i.v.m. overstap naar een grotere pony. Jack is een lieve, sterke, werkwillige pony met een fijn karakter die je altijd zo goed mogelijk door een parcours heen zal helpen.  

Jack gaat 3x per week mee naar de les (spring en dressuur) en regelmatig mee op springwedstrijd (heeft regionale kampioenschappen gelopen en landelijk). Bosritten vindt hij heerlijk en zo nu en dan nemen we hem mee naar een crossclinic. Daarnaast gaat hij ieder jaar mee op ponykamp en vindt hij het ook lekker om zich te laten knuffelen en vertroetelen.  

Jack loopt zonder problemen de trailer op en af (ook alleen) en is niet bang in het verkeer. Wordt regelmatig, zonder problemen, bekapt en heeft geen ijzers. Geen stalgebreken, is sociaal, altijd op tijd geënt en ontwormd en zo lang hij bij ons is nooit ziek of geblesseerd geweest.  

Jack is door ons in wedstrijdverband enkel uitgebracht in het springen vanwege de interesse van onze dochter maar kan als allround pony ingezet worden. In het springen hebben wij hem zo lang mogelijk in de B uitgebracht en heeft hij veel wedstrijdervaring opgedaan. Inmiddels zijn ze lang en breed L startgerechtigd maar helaas is onze dochter hard gegroeid en kunnen we Jack minder lang houden dan we hadden gehoopt. Bij de vorige eigenaar mocht Jack M starten en in de les laat hij ook zien dat hij dit prima kan. Jack is op wedstrijd een pony met pit die aan gaat in het parcours en je zal helpen naar de eindstreep. Jack is zuinig op zijn benen en pakt zelden een balkje mee maar gaat daarnaast het liefst zo snel mogelijk door het parcours.  

Jack is geschikt voor alle ruiters, ook voor een goed begeleide beginnende ruiter, mits ze duidelijk zijn en durven door te pakken als hij een beetje wil tegenstribbelen.  

Kortom, oprecht een hele fijne pony waar je alles mee kan en die we nog graag wat langer hadden willen houden. Jack gaat alleen naar een hele fijne nieuwe plek waar hij voldoende naar buiten mag en weer aan het werk kan met een enthousiaste ruiter.

Contact en meer informatie is i.v.m. onregelmatige werktijden het makkelijkst via Whatsapp (06 131 22 069)

Mag klinisch gekeurd worden k.k.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.