We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze knappe merrie van 5 is ongeveer 1,65 hoog en komt uit de hengst Iconic B (Bon Bravour) x Netto (Negro).

Odessa is in januari bij mij terecht gekomen, maar helaas hebben we niet de klik die ik hoopte te hebben. Hier heb ik een uitgebreide YouTube video van online staan.

Odessa kent de basisgangen stap, draf en galop. Ze is ook al mee naar buiten geweest en kijkt daar niet op van verkeer. Ze is niet voor de onervaren ruiter, omdat ze dus nog wel meters mag maken.

Ze is heeeel erg knuffelig en houdt echt ontzettend veel van aandacht. Ook is ze erg nuchter en wilt ze heel graag werken. Het is geen paard om weg te zetten en er weinig mee te doen! Ze moet aan de gang. Op vreemd terrein is ze rustig en blijft ze netjes bij je. De trailer vindt ze nog wel een beetje spannend.


De tandarts is in februari nog geweest, de chiropraktor is twee keer geweest en er zijn röntgenfoto's van haar rug en die waren goed. Die zijn ook dit jaar gemaakt. Keuren k.k. Ze gaat enkel alleen naar een goed huis waar we een goed gevoel bij hebben! Ze staat in Drunen, Noord-Brabant. Stuur me gerust een appje naar 0631496149, voor filmpjes en meer informatie. Graag alleen reageren bij oprechte interesse!

Stamboom

Vader Iconic B
STB
Vader van vader Bon Bravour
STB
v.v.v. Painted Black
STB Preferent
m.v.v. Odette
STB Elite, Preferent, Prestatie, D-OC
Moeder van vader Niniek STV
STB Keur, PREFERENT, Prestatie, Sport-DR
v.m.v. Jazz
STB Preferent
m.m.v. Faniek STV
STB keur, Preferent, Prestatie
Moeder Jadore van Slindonckgoed
VB
Vader van moeder Netto
STB
v.v.m. Negro
STB Preferent
m.v.m. Nathalisa
STB Ster
Moeder van moeder Daylight
VB
v.m.m. Wynton
STB Preferent
m.m.m. Zithalia
STB Sport-DR