We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Rechtstreeks van de fokker, grote 2 jarige lieve dressuur merrie. Starlight is door onszelf gefokt. Uit onze Just Wimphof x Ampère merrie. Ze is vanaf de 1e dag veel in handen geweest, ook bij de kinderen. Ze is dus heel fijn in omgang. Voor een 2 jarige al best wat gewend. Ze is een echte knuffelkont, hoe meer aandacht hoe beter. Dus wil je niet alleen een fijn dressuurpaard voor de toekomst, maar vind je het fijn om ook samen een band op te gaan bouwen en lekker te poetsen en knuffelen, dan is Starlight je ideale kandidaat. We hebben haar een tijdje terug al gemeten op 1.66m. En zal zeker nog een stukje doorgroeien. Starlight haar vader is de hengst Mowgli V.O.D. 

Als driejarige viel Mowgli V.O.D. al op tijdens de KWPN Stallion Show. Het fokproduct van Ad van Os werd daar geprimeerd, waarna hij met 80 punten slaagde voor het verrichtingsonderzoek. Mowgli V.O.D. onderscheidt zich ook met zijn uitstekende moederlijn. Moeder Zoriana (v.Jazz) bracht tevens twee NMK-kampioenen en natuurlijk de KWPN-hengst Kjento (v.Negro), de tweevoudig wereldkampioen van het WK Jonge Dressuurpaarden.

Starlight haar moeder is ook bij ons te bezichtigen, net als haar kleine broertje. Ook allebei knuffelpaarden, het zit dus echt in haar genen. We zoeken wel echt een goed adres voor Starlight en willen haar niet verkopen als ze geen plekje krijgt met andere paarden en waar ze veel buiten mag spelen. Het welzijn staat bij ons hoog in het vaandel, en willen voor haar toekomst een plek waar ze ook fijn paard mag zijn. Je kan Starlight bij iedereen in de wei zetten, ze is altijd een beetje onderdanig waardoor ze veel accepteert. 

Stamboom

Vader Mowgli V.O.D.
D-OC, Premiehengst hengst, Stb, WFFS-Free
Vader van vader Desperado
Keur
v.v.v. Vivaldi
PSG/Inter I
m.v.v. Sarita
Z1-Dressuur
Moeder van vader Zoriana
Elite, Ibob(drs), Pref, Prest, Prok
v.m.v. Jazz
Grand Prix
m.m.v. Poriana
Z1-Dressuur
Moeder Nelly Furtada
D-oc, STB
Vader van moeder Just Wimphof
D-OC, STB, WFFS-Free
v.v.m. De Niro
Grand Prix
m.v.m. Rastede
Z2-Dressuur
Moeder van moeder Edith Piaff
Elite, Prok, Sport(Dr)
v.m.m. Ampère
m.m.m. Uriah
L2-Dressuur