We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mijn naam is Ciska Vos. Met trots kan ik zeggen dat ik momenteel actief ben in de wedstrijdsport op Z-niveau.Ik ben een gediplomeerd ORUN 3 en NCSAH instructrice, gedreven door een sterke passie voor dressuur. Dankzij mijn uitgebreide ervaring in de dressuur en de klassieke rijkunst, ben ik ervan overtuigd dat ik waardevolle inzichten en instructie kan bieden. 
Mijn doel is om jou te helpen en jouw vaardigheden te verbeteren, jouw theoretische kennis en jouw zelfvertrouwen in de rijbaan te vergroten. Maar ook tijdens het longeren zijn deze punten van belang, ook hier kan ik je bij helpen.

Als enthousiaste instructrice wil ik je inspireren om het beste uit jezelf en jouw paard te halen. Dit doen we door het stellen van doelen en door dynamisch en functioneel te trainen op een biomechanisch verantwoorde manier, met oog voor zowel mentale als fysieke balans.

Hoe ziet de instructie eruit?
Ik begeleid je graag naar succes. Met mijn expertise en betrokkenheid zullen we samenwerken om jouw doelen te bereiken. Ik luister naar jouw wensen en train jou en jouw paard om de band tussen jullie te versterken.  
Doelgericht werken
Kritisch naar jezelf kijken
Functioneel trainen
Variatie in de training
Het beste uit jouw paard en jezelf halen
Vertrouwen
Bewust trainen

Wil jij leren jouw paard effectief te longeren? Ook hierbij kan ik instructie geven hoe jouw paard leert zijn lichaam te gebruiken en hierin sterker te worden. Longeren heeft een positieve invloed op de training van jouw paard.
Ontdek de voordelen en zie hoe longeren de capaciteit van jouw paard kan verbeteren.
Verbeteren van de fysieke conditie
Versterken van de spieren
Ontwikkelen van balans en flexibiliteit
Gedrag van het paard vanaf de grond observeren
Gedragsproblemen corrigeren
Communicatie verbeteren
Respect tussen ruiter en paard
Het leren van commando’s
Verbeteren van gehoorzaamheid

Wil je een harmonieuze combinatie met jouw paard worden? Doelgericht aan de slag gaan en ben je bereid om kritisch naar jezelf te kijken? Neem dan gerust contact met mij op.

www.ciskavos.com