We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze knappe 4 jarige valk C pony merrie mag op zoek naar een nieuw huisje. Wij hebben haar ruim een jaar geleden gekocht en ze heeft eerst een aantal maanden mogen wennen. Wij hebben haar inmiddels zadelmak gemaakt en ze wordt nu gereden door een 14 jarig meisje, dit gaat erg goed. Helaas vinden wij de huidige ruiter toch wat te groot worden voor haar en kan ik zelf de pony niet verder doorrijden wegens zwangerschap. Wij zoeken daarom een nieuw huisje waar ze verder met haar aan de slag gaan.

Het is een hele lieve en brave pony met een goede basis maar een ervaren ruitertje of goede begeleiding is wel gewenst ivm de leeftijd, werkwilligheid en het niveau van de pony. Ze heeft 3 goede gangen en staat fijn aan de hulpen. Heeft nog nooit een pas verkeerd gezet. 


Ze is gezond en heeft geen (stal) gebreken. Ze is ontzettend braaf in de omgang, blijft mooi stil staan op de poetsplaats en staat graag buiten met een vriendinnetje. ze houdt van aandacht. Is braaf bij de hoefsmid en tandarts. Ze is klaar voor een nieuw 5 sterren huisje.

Kunnen jullie haar een fijn huisje bieden waar ze lekker veel aandacht krijgt? Neem dan even contact op en vertel wat je haar te bieden hebt. Ze staat niet in de weg en de verkoop heeft ook zeker geen haast. Handelaren en maneges hoeven daarom ook niet te reageren. 

Voor meer informatie graag contact opnemen. 
+31611513731

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.