We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

In opdracht te koop aangeboden:

Bonte merrie van 11 jaar uit Engeland genaamd Lynn (paspoort Ruth), afstamming onbekend, stokmaat 149,5 cm.

Lynn is een merrie die houdt van afwisseling en werken, is gewend aan dressuur, springen, longeren en voorheen is er ook met haar aan de hand gewerkt. Vanwege haar werkwillige karakter zijn we op zoek naar een gevorderde ruiter, ze is niet geschikt voor beginners omdat ze op lange termijn niet gelukkig wordt van onduidelijkheid onder het zadel en dan haar werklust verliest.

Ze is M1 dressuur met winst, contragalop moet nog wel wat meer bevestigd worden.
Buiten rijden vindt ze geweldig, er is geen bravere pony te vinden. Groot verkeer vindt ze wel spannend.

Lynn staat samen met andere merries in de paddock en wei, ze is sociaal maar laat het kaas niet van haar brood eten door een dominant paard.

Alleen in de trailer vindt ze nog wat spannend maar samen met een ander loopt ze er zo op. Het alleen laden zijn we nog steeds mee aan het trainen en doet ze braaf met bitje in. Ze is nu 3x mee op wedstrijd geweest, doet ontzettend haar best voor je maar ze heeft hier dus nog weinig kilometers in gemaakt.

Ze heeft geen ijzers en staat netjes recht op haar voeten, ze wordt in de winter om de 8 weken bekapt en in de zomer om de 7 weken. Altijd op tijd geënt en ontwormd. Ze is bij de eigenaresse altijd onder behandeling geweest van tandarts en de fysiotherapeut, laatste behandeling was in januari 2024. Bij interesse is haar zadel mee over te nemen, deze is in december 2023 nog helemaal nagekeken en op haar aangepast.

Link van het filmpje kan via berichten gestuurd worden.

Kortom ben jij opzoek naar een leuke pony waar je met heel veel plezier alles mee kan doen wat je hartje begeert, neem dan contact op om kennis te komen maken!

Stamboom

Vader Onbekend
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Onbekend
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.