We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wie gaat er lekker met deze topper aan de slag?

Naruto is een wakkere ruin van 8 jaar oud en ongeveer 1.50m hoog en een echte blikvanger. Het is een gevoelige pony die een duidelijke, ervaren en zekere baas nodig heeft. Doordat hij spanning op kan bouwen niet geschikt voor beginners of kinderen. 
Kent de basis onder het zadel, parkeert voor je in bij het opstapkrukje! 
Vind grondwerken erg leuk, hij is opgeleid via de TRT methode. Longeren doe ik zonder zweepje, maar puur en alleen op mijn lichaamstaal. Ook de lange lijnen kent hij.
Wassen, poetsen, tutten, daar geniet hij intens van. Hij is een dikke knuffelkont en erg mensgericht.
Staat nu 24/7 buiten in een kudde ruinen, hij is erg sociaal, niet dominant en maakt snel vrienden. Tijdens nieuwe situaties vind hij graag steun bij een ervaren pony/paard.
's Winters staat hij overdag buiten op een verharde paddock, en 's nachts op stal. Hij heeft geen ijzers en dit heeft hij ook nooit nodig gehad. Hij heeft geen stalgebreken, geen eczeem, staat vanaf de lente op het land en geen problemen met overgewicht of hoefbevangenheid.
Begin juni is de paardentandarts langs geweest voor zijn jaarlijkse controle. Ook de entingen zijn up to date.
Door omstandigheden heeft hij nog niet veel van de wereld gezien. 

Ik hoor graag wat je Naruto te bieden hebt, en ik heb natuurlijk veel meer over hem te vertellen, hij is vanaf zijn tweede levensjaar bij ons. Je bent altijd welkom om (meerdere keren) te komen kijken en kennis met hem te maken.
Ik zoek een goed plekje voor hem, ik gun hem een baasje die lekker met hem aan de slag kan. Ik ben zelf te onzeker.

Stamboom

Vader Namurai
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Stakkato
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.