We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Knappe en lieve 14 jarige merie op zoek naar een 5⭐️ huisje. Welsh pony van 148 cm hoog, luxe hoofdje met 4 witte benen en L dressuur geklasseerd. Kinderen rijden er zo mee weg!. Ze kan zeker een sprongetje maken maar intensief springen is wel af te raden ivm een peesblessure die ze in het verleden heeft gehad. Het bos vind ze geweldig en kijkt ze altijd haar ogen uit, ze kan wat sterk worden maar verder is ze lief in het bos. In de omgang is Feline super lief, maar wel een “echte merrie”. Feline is ook bitloos te rijden en zonder zadel is ze ook heel braaf.Ze kan met andere paarden in de paddock staan. Je kan haar uren poetsen en nogsteeds blijft ze lief stilstaan, braaf bij de hoefsmid en braaf bij de tandarts, altijd netjes ingeënt. 

Keuren mag, kosten zijn voor de koper. Feline gaat alleen naar een gouden huisje waar ze met geduld en respect word behandeld en waar ik ook een goed gevoel bij heb. Handelaren en maneges hoeven niet te reageren!! Voor meer info of video’s kunt u contact opnemen met 0624825905 

Stamboom

Vader Klein roderijd cocktail
Vader van vader Bodo
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Veenstra’s miss white
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Sonjahof’s pallatin
Vader van moeder Kompas solferino
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Voorwijk quiscale
v.m.m.
m.m.m.