We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Merrieveulen van Sebastino PS(Secret x Vivaldi)uit een merrie van Le Formidable-Lancet!💪

Geboren op 15 maart is deze Black Beauty🖤!
Zwart,4 witte sokjes, goed bewegen, prachtig koppie en een super karakter!

Moeder is afgelopen jaar onder het zadel geweest en heeft dit erg goed opgepakt.(beeldmateriaal aanwezig).

Vader Sebastino PS(Secret x Vivaldi)! FENOMENALE COMBINATIE VAN SEZUAN-BLOED MET DE PRESTATIELIJN VAN DE ELITE-MERRIE GESINA
Sebastino PS: reserve verrichtingskampioen 2022! Sebastino PS kwalificeerde zich voor het Bundeschampionat dressuur direct nadat hij zijn korte test in Vechta als reservekampioen voltooide. Daarbij scoorde hij voor de galop 9,5, de draf en de werkwilligheid 9,0, de Rittigkeit 8,8 en de stap 7,9. In totaal scoorde hij 8,82.

Bij Sebastino PS combineert de meesterlijke genetica van de vaderlijke lijn over Secret, Sezuan en Zack met één van de best verervende merrielijnen allertijde, de stam van de Elite-merrie Gesina. Zij bracht tien gekeurde zonen, haar dochters tot dusver acht en haar kleindochters reeds drie. In 2024 zal Sebastino PS zijn eerste veulens presenteren. Zijn vader Secret, zelf een zoon van drievoudig dressuurpaarden wereldkampioen en internationaal op Inter I-niveau succesvolle Sezuan, was kampioen van zijn 14-dagentest, in 2017 vice-Bundeskampioen, in 2019 vice-wereldkampioen en in 2020 Bundeskampioen. Reeds 50 goedgekeurde zonen staan voor hem te boek. Zijn moeder Vesina PS ook het Championatspaard Dreihundert PS (v. Dante’s Junior) en is een halfzus van 10 goedgekeurde hengsten, waaronder de Oldenburger kampioenshengst, Hauptprämien-kampioen, Burg-Pokal-fi nalist, VTV-dressuurhengst en op Grand Prix-niveau succesvolle For Romance I en de premiehengst en internationaal geplaatste For Romance II (beide v. Fürst Romancier) als ook de beide kampioenshengsten Feinrich (v. Fürst Heinrich) en Viva Romance PS (v. Vivino) en de op S-Dressur-niveau succesvolle Golden Romance de Malleret PS (v. Governor)/Helen Langenhanenberg. Sebastino PS is goedgekeurd voor Hannover, Mecklenburg, Oldenburg, Rheinland, Westfalen en Zuid-Duitse verbanden.

Reacties graag via 06 11279949.

Dank.

Stamboom

Vader Sebastino PS
Vader van vader Secret
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Vivaldi
m.m.v.
Moeder Pamarita HEFO
Vader van moeder Le Formidable
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Tamarita
Elite
v.m.m. Lancet
m.m.m.