We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Lucky is een afstammeling van Numero Uno x Landon x Ekstein. Hij is 8 jaar en geboren bij ons op stal, daarom niet gekeurd. Het is een lief paard dat graag van aandacht houdt. Hij komt altijd naar je toe,als hij in de wei staat. Hij kan zowel alleen als met andere paarden in de wei staan en is sociaal naar andere paarden. Hij is braaf bij de hoefsmid en je kunt je prima zelfstandig redden als je met de trailer op pad gaat.

Hij past zich aan de ruiter die op hem rijdt. Lucky is braaf en geschikt voor de beginnende/onzekere ruiter, daarom ook zeker geschikt voor een manege. Hij vindt het leuk om op buitenrit te gaan en is hierbij makkelijk te rijden, zowel alleen als in een groep. Daarnaast kun je hem ook een paar dagen vrij geven en de volgende dag zo weer wegrijden. Daarom is hij ook geschikt voor de recreatieruiter. Hij is een eye-catcher in de ring en kan zowel springen als dressuur lopen op wedstrijd. Crossen vindt hij ook leuk om te doen.

Wegens tijdgebrek valt hij in de lagere prijsklasse.
Meer informatie: 0620292877. Het liefst bellen.

Stamboom

Vader Numero uno
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Zeletaire
Vader van moeder Landon
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Ekstein
m.m.m.