We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Passione of Norel (Impresario x Oscar)

Passione of Norel is een super mooie merrie. De moeder van Passione of Norel, Whistly, is geen onbekende merrie. Whistly is een Oscar x Appolonius en is de volle zus van goedgekeurde hengst, Uphill. Whistly wist in 2007 kampioen van Nederland te worden op de keuring. De vader van Passione is Impresario. De moeder van deze hengst liep super op de NMK en wist kampioen te worden. Impresario is AES goedgekeurd en brengt fijne en goede paarden. Zowel de vader als moeder komen uit toplijnen. Kortom Passione of Norel komt uit een lijn met sterke genen in zowel sport als fokkerij!

In 2023 is Passione voor de keuring geweest en wist met 80/80 naar een mooie score te lopen. Met deze punten werd ze ster en voorlopig keur verklaard. Sinds eind 2023 is ze onder het zadel. Ze heeft in februari meegelopen in de finale van de Morrenhof-Jansen jonge paarden competitie en is daarna meegenomen naar concour. Dit doet ze zeker niet onverdienstelijk en komt elke week met mooie punten en prijzen thuis. Ondanks dat dit haar eerste wedstrijdseizoen is, is ze waarschijnlijk al geplaatst voor de Gelderse kampioenschappen en wist ze een 4e plek te behalen in de finale van de Turfhorstbokaal. Ze wordt op dit moment in de B gestart, maar is klaar voor de L.

Passione is een erg fijne merrie om mee te werken en doet dit ook graag. Ze heeft een top instelling en is goudeerlijk, zowel thuis als op vreemd terrein. Ze is super makkelijk in de omgang en houdt ervan als je met haar bezig bent. Ze is braaf bij de hoefsmid, makkelijk om op de trailer te laden en heeft vertoont geen stalgebreken of merriegedrag. Naast dat haar karakter top is, is het ook een erg mooie merrie om te zien. Ze heeft veel uitstraling en heeft een zeer goede stap en galop. Kortom wie wil er niet zo'n mooie en interessante merrie op stal hebben!

Passione of Norel, a stunning mare, inherits a remarkable lineage. Her dam, Whistly, achieved the prestigious title of champion of the Netherlands in 2007 at the mare inspection. Notably, Whistly is the full sister of the approved stallion Uphill and is sired by Oscar and Appolonius. Passione's sire, Impresario, hails from strong bloodlines and has a proven track record of producing good horses. With a lineage boasting impressive achievements in both sport and breeding, Passione of Norel epitomizes a legacy of excellence and strength.

Passione is a talented mare who achieved an impressive score of 80/80 during her inspection in 2023, earning her the title of ster and voorlopig keur. She has excelled in competitions, consistently bringing home points and prizes. Despite it being her first competition season, she is likely qualified for the Regional championships and achieved a commendable 4th place in the Turfhorst Cup. Passione is currently competing in the B level but is ready for the L level.

She has a great attitude, is easy to work with, and behaves well both at home and in new environments. In addition to her excellent character, Passione is visually stunning and has a remarkable walk and canter. Overall, she is a beautiful and talented mare that would be a valuable addition to any stable.

Stamboom

Vader Impresario
AES
Vader van vader Fürst Romancier
v.v.v. Fürst Heinirch
m.v.v. Ronja
Moeder van vader Curonia
Elite, ibop, prok
v.m.v. Uphill
m.m.v. Uronia
Moeder Whistly
EPTM, keur, pref
Vader van moeder Oscar
v.v.m. Wolfgang
m.v.m. Berania
Moeder van moeder Naomi Ceroon
Preferent, prestatie, ster
v.m.m. Appolonios
m.m.m. Cerona