We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Door het bereiken van de leeftijd van 18 jaar van onze dochter is het dan nu toch echt tijd om afscheid te gaan nemen van onze Harvard.  We zoeken voor hem een ambitieuze zekere ruiter die graag verder wil in de sport. "Harrie" is een plaatje om te zien en scoort hoge ogen in de dressuur ring. Hij was afgelopen seizoen kringkampioen Z en daarvoor kringkampioen M2. Hij pikt alles snel op en zit heerlijk.
Thuis heeft onze dochter veel met hem gesprongen en wat gecrosst, met een andere ruiter heeft hij op wedstrijd L gesprongen, maar hij kan veel meer met de juiste ruiter.
Echt een pony voor de sport vanwege zijn talenten, maar ook gewoon lekker in het bos of thuis en op de club vindt hij prima!
We hebben hem als hengst gekocht, hij was kampioen van zijn jaargang en heeft 3 nakomelingen, maar wij wilden geen hengst op stal.
Alle keuringen toegestaan, altijd welkom om kennis te maken en te rijden.
Filmpjes via whatsapp op aanvraag.
vraagprijs; hogere prijsklasse

Stamboom

Vader Heer Orchard Bolsoi
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.