We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super brave 4 jarige ruin te koop (L1 dressuur)

Power of United (United X Gribaldi, roepnaam Pim) is een onwijs lief paard. Hij houdt van aandacht en zet geen stap verkeerd. Hij is in alle rust eind 2023/ begin 2024 zadelmak gemaakt. Tijdens het rijden is hij erg werkwillig. Hij pikt het werk en de oefeningen makkelijk op. Pim is L1 met winstpunten geklasseerd. Deze winstpunten liep hij direct op zijn eerste wedstrijd op vreemd terrein.

Pim is bekend met wat grondwerk. Dit is hem aangeleerd tijdens het zadelmak maken, maar heb ik helaas nooit opgepakt. Ook kan Pim werken aan de dubbele lijnen en is hij bekend met (bijgezet) longeren. Pim is meerdere malen aan de hand mee het bos in geweest, onder het zadel nog niet. Ook loopt Pim braaf in de stapmolen. Hij loopt braaf de trailer op en staat tijdens de rit heel rustig. Zoals eerder te lezen is Pim meerdere keren mee geweest naar vreemd terrein. Ook hier zet hij geen stap verkeerd en is hij betrouwbaar.

Pim is uiteraard ontwormd, geënt en komt bij de hoefsmid. Voor het zadelmak maken hebben wij hem eind oktober röntgenologisch laten keuren. Hij is volledig goedgekeurd. De röntgenologische foto's van hals, rug en benen kunnen ingezien worden. Pim kent geen stalgebreken en is braaf in de hand.

Pim hebben wij zelf gefokt uit mijn eerste merrie. De volledige gegevens vanaf veulen af aan zijn dan ook bekend. Pim is onlangs door ons zelf gemeten op ongeveer 158 cm.

Vanwege zijn leeftijd en niveau is hij niet geschikt voor een beginnende ruiter. Filmpje is te bekijken via https:youtu.be/0D9rEaI969U

Meer informatie of voor verdere vragen sta ik u graag te woord. Door de weeks kunt u bellen vanaf 16.00 uur, in het weekend de gehele dag op 0615561588. Whatsappen kan altijd. Pim staat in Vijfhuizen.

Keuren is uiteraard toegestaan op kosten van de geïnteresseerde.

Stamboom

Vader United
Vader van vader Krack C
v.v.v. Flemmingh
m.v.v. Gicara II
Moeder van vader Nessica
v.m.v. TCN Partout
m.m.v. Jessica
Moeder Uranda
PROK
Vader van moeder Gribaldi
v.v.m. Kostolany
m.v.m. Gandola II
Moeder van moeder Karanda
v.m.m. Faram
m.m.m. Zarconi