We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

In het Regionaal Landschap Meetjesland & Leievallei vind je de gemeente Lievegem terug. De mooiste plekjes doorheen het krekengebied. Daar treffen we deze prachtige hoeve aan omringd door graslanden op 2,2 Hectare.

De eigendom omvat een traditioneel beeld van een hofstede. De hoeve alias woonhuis, het bijgebouw alias schuur met stallingen, het bakhuisje, de waterput, de tuin en de graslanden.Gelegen op het platteland en omringd door akkers en weilanden, met wat verderop de bossen.

Binnenshuis tref je volwaardige leefruimtes aan. Momenteel is de indeling als volgt.

Een keuken, meerdere woonkamers met centraal een open haard, een berging, enkele slaapkamers, een badkamer, 2 kelders en een zolder.

Deze eigendom is toe aan een grondige renovatie. Vanuit dat opzicht kan u de leefruimtes afstemmen op uw woonbehoeften en is bovenstaande opsomming louter een indicatie.

Vanwege het statuut ‘bouwkundig erfgoed’ dat op de eigendom rust, ben je vrijgesteld van bepaalde eisen uit de renovatieverplichtingen.

Buitenshuis treffen we een bakhuisje aan, welke de charme van de eigendom typeert.

Daarnaast een schuur van maar liefst 217m². Deze grootte biedt tal van mogelijkheden in het huisvesten van dieren en/of opslagmogelijkheden.

Omarm de charme en de authenticiteit van deze prachtige hofstede! De bestaande constructies bieden tal van mogelijkheden!

Mogelijkheid tot het uitbreiden van de woongelegenheid tot 1.000m³.

De aanpalende graslanden maken het geheel compleet en zijn ideaal voor het houden van dieren en/of paarden. Niettegenstaande zal elke levensgenieter dit stukje groen omheen het huis appreciëren.

De nabij liggende Lievetragel fietsroute neemt je mee op een rustige tocht doorheen het Meetjesland. Over rustige landwegen fiets je langs weidse vergezichten en stemmige dorpskernen.

!! Bij deze eigendom is een functiewijziging toegekend tot zonevreemde woning !!

Heeft deze landelijke hoeve je kunnen bekoren?!
Aarzel dan niet om ons te contacteren. www.sdb.realestate